Над сто деца играха с Григор в Хасково

Тенис
Добави в Svejo
    Viasport 28/01/2018 13:44
Над сто деца играха с Григор в Хасково

Григор Димитров направи открита тренировка по тенис със стотина деца на закритите кортове на Кенана в Хасково, информира Haskovo.info.

 

Заниманието започна малко преди 11 часа и продължи около час, като в него се включиха млади тенисисти от града и цялата страна. Първата ни ракета се снима с всяка група деца, която тренира, а след края на заниманието раздаде стотици автографи и позира за снимки. 

 

В един момент се намесиха и полицаи, за да изведат Гришо от залата. Снимките и раздаването на автографи продължи и по пътя. 

 

Григор Димитров се завърна в България в петък, а вчера даде пресконференция. Той има болки в рамото и заяви пред медиите, че все още не са излезли резултатите от изследванията в Монте Карло. 

 

Президентът на клуб Хасково 2015 Йордан Йорданов, в който Григор е картотекиран, заяви че визитата на звездата е сбъдната мечта за децата. Той изрази надежди, че тези открити тренировки ще станат традиционни. 

 

Към момента в клуба тренират 230 деца, като от ръководството се стремят да обхванат всички желаещи. Мисли се и за откриването на тенис детска градина, допълни Йорданов.

 

Снимка: Haskovo.info

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари