Бивш баскетболист помага на млади спортисти да учат в Европа и Америка

Баскетбол, Образование
Добави в Svejo
    BGbasket.com 21/02/2018 20:05
Бивш баскетболист помага на млади спортисти да учат в Европа и Америка

Бившият баскетболен национал Костадин Маршавелски вече е част от мениджърска агенция, чиято цел е да помага на спортуващи ученици и студенти да намерят учебни заведения в САЩ, Канада и Европа и да продължат академичното и спортното си развитие.

 
Той бе принуден преждевременно да прекрати състезателната си кариера заради поредица от контузии и операции. 210-сантиметровият пловдивчанин за последно бе в Академик Бултекс 99. Обличал е екипите още на Сити Юнивърсити от Правец, университета Нортийстърн (НСАА), Клавихо (Логроньо) и Ямбол.
 
Агенцията, където вече е Маршавелски, е в този бизнес от 12 години, като за този период е изпратила повече от 3000 души в различни учебни заведения из целия свят. Най-малките са седмокласници, а най-големите - студенти на 23 години. Той е един от първите й клиенти и така е заминал за САЩ, когато е бил в 11-и клас.
 
Кандидатстващите могат да получат максималната възможна стипендия, а размерът й зависи от техните способности. Работещите в компанията помагат на записалите се в целия процес - от подаване на документите, кандидатстване и подготвяне за изпити, до самото изпращане и постъпване в училище.
 
Освен баскетболисти, Маршавелски ще наблюдава също така млади спортисти, трениращи волейбол, тенис, футбол и гребане.


Желаещите да се свържат с него могат да го намерят в социалните мрежи под името Dinko Marshavelski. 


 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари