Владо Стоянов награди шампионите на футбол за 5-7 клас

Образование
Добави в Svejo
    Viasport 04/06/2018 18:06
Владо Стоянов награди шампионите на футбол за 5-7 клас

Вратарят на Лудогорец и на националния отбор Владислав Стоянов награди шампионите от Ученически игри 2018 в турнира по футбол.

 

Надпреварата за 5-7 клас се проведе на клубната базата на шампионите „Гнездо на орли“ в Разград. Помощник на Стоянов при награждаването бе председателят на ОС на БФС–Разград  Динчер Къров.


Първенци на Ученически игри 2018 станаха възпитаниците на СУ „Св. Климент Охридски“ от Пловдив. Със сребърните медалите се окичиха домакините от ОУ „Н. Й. Вапцаров“-Разград, а бронзовите станаха притежание на тима на 79 СУ  „Индира Ганди“ от София.


В турнира бяха излъчени двама голмайстори, реализирали по 8 попадения за отборите си. Това са Димитър Иванов от Разград и Никола Илиев от Пловдив.


В Разград се проведоха още финалните състезания по  бадминтон и тенис на маса за момичета и момчета 5-7 клас, а домакините се справиха повече от добре със сложната организация.


В бадминтона и при момчетата, и при момичетата триумфираха възпитаниците на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“ от Първомай.

 

В тениса на маса първи при момчетата стана тимът на ОУ „Проф. Марин Дринов“ от Панагюрище, а при момичетата – СУ „Васил Левски“ от Ардино.


И в двата спорта бяха отличени по трима носители на индивидуални награди.


Организатори на турнирите бяха МОН, ММС, БАСУ, РУО – Разград, ОК „Спорт в училище – Разград”, СК „Бадминтон – Разград”, СКТМ „Лудогорец” – Разград, ОС на БФС – Разград и съдийските колегии към трите спорта.

 

Снимки от финалите в Разград - ВИЖТЕ ТУК

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари