Мануел Марков: Трябва да покажем по-отговорно отношение

Баскетбол
Добави в Svejo
    Мария Маринова 04/08/2018 17:05
Мануел Марков: Трябва да покажем по-отговорно отношение

Старши треньорът на националния отбор за юноши U18 Мануел Марков не бе доволен от играта на тима си при загубата от Унгария на европейското първенство в Скопие. Пред BGbasket.com наставникът изрази надежда, че тимът ни може да покаже различно лице в последния си мач на шампионата утре. Ето какво каза още той:

 

„Не можахме да изпълним това, за което се подготвяхме. Отборът на Унгария е доста сериозен и солиден като селекция и ръст. Игра цял мач с доста сериозен процент стрелба от далечно разстояние. Сменяхме в движение някои неща, но накрая не се получи.

 

Малко окъсяхме и като състав. Мартин има някакъв проблем с гърлото, заради което му е трудно да играе. Марин има проблем с нокътя и също не може да играе. Днес не ни стигнаха малко и силите. Това не е оправдание. Каквото е за нас, такова е и за унгарците.

 

Единствено може да съжаляваме, защото искахме да спечелим и утре да играем за 9/10 място. Който и да продължи от Израел и Полша, ще се изправим срещу солиден и здрав съперник. Имаме още един мач. Трябва да се съберем и да покажем малко по-отговорно отношение, отколкото днес“.


Мария Маринова, пратеник на BGbasket.com в Скопие (Македония)


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари