НЕ На Агресията в училище!

Волейбол
Добави в Svejo
    Viasport 09/04/2019 18:40
НЕ На Агресията в училище!

Поради зачестилите случаи на агресия в училище, Волейболен клуб Люлин (София) под патронажа на кмета на район “Люлин” г-н Милко Младенов и със съдействието на Българската федерация по волейбол, организират волейболен турнир на открито под надслов “НЕ На Агресията в Училище!”.

 

Събитието ще се проведе на 12 май в двора на 90 СУ "ген. Хосе де Сан Мартин”, където ще бъдат разположени 10 волейболни игрища.

 

Участие ще вземат ученици от София. Те ще бъдат разделени в две възрастови групи 4-6 клас и 7-8 клас. Ще се проведат и мачове по т. нар. семеен волейбол - деца в отбори със своите родители.

 

 

За участниците са предвидени награди и много емоционални моменти!

 

Очаква се подкрепата на каузата “НЕ На Агресията в Училище” от много спортни личности и волейболни легенди, както включването им в турнира.

 

12 май ще бъде празник на волейбола, семейството, децата и техните родители. Волейболният турнир ще направи неделният ден специален и незабравим!

 

Записването става на имейл: lulinvolley@abv.bg, както и със съобщение на страницата на Волейболен Клуб Люлин във фейсбук с информация за имената на децата, възрастта им и броя родители и близки в отбор.

 

Училищните отбори ще бъдат придружавани от учителите по физическо възпитание.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари