Официално: Академия от Сандански стана филиал на ПАОК

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 04/05/2019 10:15
 Официално: Академия от Сандански стана филиал на ПАОК

Спорт Вилаж е първата школа в България, която стана филиал на ПАОК. Двата клуба се споразумяха и подписаха договор на стадион "Тумба".

 

Представител за Спорт Вилаж бе Йордан Тушев, а от гръцка страна бе Вангелис Пурлиотопулос, който е мениджър на академията на гръцкия гранд.

 

До няколко дни се очаква да пристигне и новата екипировка на талантите от Сандански, която в момента се изработва по поръчка на  ПАОК.

Гръцки специалисти ще проведат тренировки заедно с треньорите на академията от Сандански. Също така изявените деца от Спорт Вилаж ще бъдат гледани от скаути на гръцките шампиони. Освен тренировки за децата, треньорите от Сандански ще ходят на обучение в Гърция, както и в други страни заедно с треньорите на ПАОК.

С този договор академията на Йордан Тушев получава не само опит, а и път за талантите към европейските отбори. Припомняме, че през февруари Младен Лянгуров от Спорт Вилаж игра в един мач за ПАОК на международния турнир "Пирин къп" в Сандански.

 

Друга интересна точка в договора е, че ФК Спорт Вилаж в лицето на Йордан Тушев ще отговаря за бранда с марката ПАОК за България. Академията на гръцкия шампион ще се консултира с него за всички събития, за които има интерес на територията на нашата страна.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари