Атлет и триатлонист водят в битката за Спортен талант на публиката

Добави в Svejo
    16/05/2019 15:37
Атлет и триатлонист водят в битката за Спортен талант на публиката

Лекоатлетът Васил Власов и триатлонистът Александър Сръндев водят оспорвана битка в челото на гласуването за „Спортен талант на публиката“, което „Еврофутбол“ провежда на сайта си talanti.eurofootball.bg от 3-ти май. До края на допитването остават 4 дни, като крайният срок е до 24:00 ч. на 19.05.2019 г. – неделя.

 

21-годишният Васил има над 300 гласа (към 12.00 часа). Плътно зад него е двукратният носител на титлата „Талант на публиката“ Александър Сръндев с малко над 270 вота. В челната тройка е друга представителка на Царицата на спортовете - Ева Петкова от габровското село Враниловци със 160 гласа.

 

До момента 24 от състезаващите се 45 атлети за финансиране от „Еврофутбол“ по програма „Спортни таланти“ получиха подкрепа от свои приятели, роднини и съотборници. Общо над 1100 гласа са получени, а броят на подкрепата непрекъснато расте.

 

Припомняме, че за да се гласува в анкетата „Спортен талант на публиката“, е необходимо да се влезе в меню „Гласуване на публиката“ в сайта на програмата, да се избере фаворит и да се натисне бутона „Гласувай“. На екрана ще появи прозорец, в който трябва да се въведе адреса на електронна поща. На нея автоматично ще бъде изпратен линк. Задължително трябва да се последва линка, за да бъде потвърден гласа. От един имейл адрес може да се гласува само веднъж и за един кандидат, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата. Вижте пълните правила на анкетата тук.

 

На 20-ти май ще бъде обявен победителят, който ще бъде този, който е получил най-много гласове. Състезателят ще бъде финансиран за закупуване на екипировка, лагери, участия в състезания или възстановяване.

 

Медийни партньори на програма „Спортни таланти“ са: сайтовете Viasport.bg, BGsprint.com, BGathletic.com, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците „Труд“ и „Еврофутбол“;  агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР, както и Националната спортна академия „Васил Левски”.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари