"Купа София" ще се проведе на три спортни бази

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 19/08/2019 09:00
"Купа София" ще се проведе на три спортни бази

Тазгодишното лятно издание на "Купа София" 2019 ще се проведе на три спортни бази, съобщиха организаторите

Отборите от набор 2007 ще изиграят своите мачове на тревните терени на Национална спортна академия "Васил Левски". Груповата фаза на възраста ще се проведе на помощния тревен терен на академията - терен 2, а полуфинали и финали ще се изиграят на официалния тревен терен - терен 1!

Отборите от набор 2008 и набор 2012 ще се борят за купата на София на изкуствените терени на спортен комплекс "ДИТ" в квартал Драгалевци. Тимовете във футбол 9 ще бъдат разпределени на открития изкуствен терен, а най-малките футболни звездички ще бъдат скрити от слънцето в залата на комплекса (изкуствен закрит терен).

Децата, родени през 2009, 2010 и 2011 година, както вече ви информирахме, ще бъдат разпределени на Национален стадион "Васил Левски", който ще бъде подготвен за футбол 7 на два терена - терен 1 и терен 2.

Награждаването на всички възрасти ще бъде на 25.08.2019 г. в 13:30 ч., на Национален стадион "Васил Левски"!

"Моля, всички родители да вземат под внимание, че присъствието им по терените няма да бъде допускано на нито една от базите! Всички терени имат необходимите трибуни за създаване на отлична футболна атмосфера за нашите деца", се казва в официалното съобщение във фейсбук страницата на турнира, където може да намерите пълна програма за надпреварата.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари