Пирин (Благоевград) и Динамо (Загреб) са победителите на турнира в Благоевград

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 01/09/2019 11:00
Пирин (Благоевград) и Динамо (Загреб) са победителите на турнира в Благоевград

Пирин (Благоевград) и Динамо (Загреб) са новите носители на приза "Купите на Община Благоевград" в VII Международен футболен турнир за U15 и U16.

 

Изключително оспорвани мачове ознаменуваха традиционния турнир, част от календара на Българския футболен съюз. Победителите бяха наградени от кмета на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов, Валентин Чакъров, председател на ЗС София на БФС, Александър Кабзималски, председател на ОС на БФС и заместник-кмета Христина Шопова.
 
Имената на призьорите бяха обявени на церемония на стадион "Христо Ботев".
 
"Благодаря Ви за сърцатата игра, за спортменството и за  футболния спектакъл, на който бяхме свидетели през последните дни. Благодаря на клубните ръководства, на треньорите, на щабовете. Специално благодаря на Българския футболен съюз за безценната помощ през цялото време. Сигурен съм, че след две години голяма част от младежите тук ще са новите идоли на футболните фенове по света. Много се гордея с победата на Пирин! Очакваме всички Вас отново следващата година в Благоевград",  каза кметът д-р Камбитов. 
 
Във финалната среща при набор 2005, играна на осветление на стадион "Христо Ботев", момчетата от Пирин на Георги Забунов победиха връстниците си от сръбския гранд Цървена звезда с 4:3 след изпълнение на дузпи. В редовното време време резултатът бе равен - 0:0.
 
За набор 2005 след първите два тима се наредиха Апоел (Кипър), Септември (София), Национал, Войводина (Сърбия), Хебър (Пазарджик) и Марек (Дупница).
 
При набор 2004 г. първи е отборът на Динамо (Загреб), следван от Цървена звезда, Войводина (Сърбия), Левски, Пирин (Благоевград), Славия и Септември (София).


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари