Марек се отказа от участие в Елитната група до 19 г.

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 19/09/2019 17:45
Марек се отказа от участие в Елитната група до 19 г.

Марек (Дупница) се отказа от участие в Елитната юношеска група до 19 години.

 

Това стана ясно от днешното решение на Спортно-техническата комисия на БФС, публикувано на сайта на футболна ни централа.

 

Причините са финансови, но също така и спортно-технически. Шест загуби в шест мача и 2:46 голова разлика. Резултатите на тима до момента се анулират.

 

Ето какво гласи решението на СТК:

"След като разгледа заявление от ФК „Марек 1915“ Дупница за отбора участник в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години, СТК

Реши:

Отборът на ФК „Марек 1915“ Дупница участник в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години, на основание чл. 24, ал. 8, спира своето участие в първенството и от новия сезон може да се състезава само в по-ниско ниво и то през едно ниво, ако е възможно, също така губи право да участва в квалификации за Държавното първенство елитна юношеска група до 19 за период от една спортно-състезателна година.

На основание чл. 24, ал. 11  срещите на ФК „Марек 1915“ Дупница изиграни до сега в Държавното първенство елитна юношеска група до 19 години се анулират и в следващите редовни кръгове не се присъжда резултат."

 

                                                                      

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари