Треньорска среща в София в началото на 2020 г.

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 28/11/2019 13:30
Треньорска среща в София в началото на 2020 г.

На 4 и 5 януари 2020 г. в комплекс "Царско село" в София ще се проведе треньорски семинар "Треньорска среща 2".


Организатор на събитието е директорът на школата на ФК Спартак 1919 Радостин Александров, съвместно с Георги Захариев, основател на агенция "Кампиония".


Специален гост на събитието ще бъде Даниел Бейл – треньор с многогодишен опит в Англия, работил за Лестър, Бирмингам и Нотингам Форест. Бейл е ръководител в академията на Нотингам Форест, притежава лиценз UEFA "A", изкарал е всички ""Youth" модули в Англия и притежава най-високото ниво в курсовете по психология към Английската футболна асоциация.

 

Поканените треньори, които ще говорят на семинара са:

 

Даниел Бейл (UEFA "A") – Ръководител в академията на Нотингам Форест във фаза 12-16-годишни.

 
Александър Гицов (UEFA "A") – помощник-треньор в Флоридсдорфер и старши треньор на дублиращия отбор на тима.


Даниел Иванов (UEFA "A") – отговорник при 7-11-годишните в школата на ПФК Левски (София).


Радостин Александров (UEFA "A") – директор на школата на ФК Спартак 1919.


Семинарът ще бъде разделен в два дни, за да обхване по-целенасочено и детайлно темите, които ще се дискутират.


В първият ден темите ще бъдат насочени върху работата при най-малките – от 7 до 12 години, а на 5 януари, неделя, ще се наблегне повече върху работата при 12-18-годишните.


Темите ще бъдат разнообразни, с цел да се дадат отговори на възможно повече въпроси, свързани с развитието при подрастващите, както и да се споделят различни виждания и методи, които да спомогнат за решаването на някои от проблемите, които срещаме в тренировъчния процес у нас.


"Преди 3 години проведохме първата "Треньорска среща". Тя се състоя в Стара Загора и събра около стотина треньори от цялата страна. Тогава входът бе свободен, но сега заради разходите около пътуването на Даниел Бейл, както и разходите по организацията се налага да съберем малка сума, за да ги покрием. Целта на семинара не са финансови облаги, а да започнем годината със свежи знания и с устрем към усъвършенстване. Ако има достатъчно голям интерес, се надявам да не отнеме 3 години преди да направим третата треньорска среща.

 

Всички треньори с които се свързах, са много ентусиазирани и са подготвили изключително интересни теми за представяне. Благодаря на всички тях за това, че се отзоваха и че безвъзмездно ще представят част от опита и знанията си на заинтересованите", коментира Радостин Александров.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари