Юноша на Славия премина в Парма

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 18/01/2020 15:00
Юноша на Славия премина в Парма

Юношата на Славия Божидар Костадинов премина в италианския Парма. Трансферът на играча стана със съдействието на  мениджърска агенция Кампиония.

 

В края на 2019 година Божидар Костадинов бе на проби в Парма – отбор, в който са играли Христо Стоичков и Валери Божинов. Впечатлени от качествата на играча, треньорите и ръководството на италианския клуб решиха да го привлекат.

Божидар Костадинов е роден през 2004 година, играе на позицията ляво крило. Играл е само в школата на Славия. Борави еднакво добре и с двата крака, а това, което го отличава най-много, е техниката му и играта един на един. Самият той неведнъж е споменавал, че изключително голяма помощ в развитието му са оказали камповете на Корвър, които през годините е посещавал в чужбина.

 

Екипът на Кампиония благодари на всички треньори от Славия, които са работили с Божидар Костадинов през годините и са оставили своя отпечатък върху стила му на игра, както и за пълното съдействие от страна на ръководството на ПФК Славия – отбор, който продължава да доказва, че е номер 1 в България, що се касае до развитието на юноши.

 

Източник: campionia.bg


Видео с изявите на Божидар може да видите тук:


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари