Треньор на ЦСКА изнесе лекция пред юношите на клуба

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 20/01/2020 11:10
Треньор на ЦСКА изнесе лекция пред юношите на клуба

Кондиционният треньор на мъжкия отбор на ЦСКА Кирил Динчев изнесе лекция на футболистите от школата на клуба на тема нутриция. Целта е младите таланти да бъдат обучени как правилно да изградят своя хранителен и питателен режим, което е изключително важна предпоставка за цялостното им израстване като професионални спортисти.

Заниманието продължи повече от час, а на него присъстваха всички треньори от детско-юношеската школа на клуба и бразилецът Жеферсон, който от няколко дни е в София и тренира на облекчен режим.

След презентацията Кирил Динчев, който притежава американска диплома за нутриционист, отговори на всички въпроси, които му зададоха футболистите.

Треньорът Владимир Манчев сподели своя личен пример от престоя си в Испания, когато за пръв път е присъствал на подобни лекции, които са допринесли много за подобряване на формата му, защото правилното хранене е ключът към успеха.

Цялата презентация беше записана на видео и ще се прожектира на всички деца, които са част от ЦСКА, а занапред Кирил Динчев е подготвил още интересни лекции, които представя и на футболистите от мъжкия отбор.

Момчетата разбраха, че зависи единствено от тях дали ще приложат в живота това, което научиха и си обещаха да изчистят вредните храни от менюто си, за да успеят час по-скоро да направят своя дебют в първия отбор на ЦСКА.

 

Източник: cska.bg

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари