Антон Бонов в Студио СПРИНТ: Олимпийският ни отбор ще бъде от 6 до 10 атлети

Лека атлетика
Добави в Svejo
    Яна Касова 20/02/2020 17:10
Антон Бонов в Студио СПРИНТ: Олимпийският ни отбор ще бъде от 6 до 10 атлети

"Олимпийският ни отбор ще бъде от 6 до 10 атлети", заяви в Студио СПРИНТ очакванията си за предстоящето топ-събитие през годината Антон Бонов, координатор към Българска федерация по лека атлетика и главен редактор на списание "Атлетика".

 

"До момента Мирела Демирева и Ивет Лалова имат квоти, но за мен и Тихомир Иванов, Габриела Петрова и Радослава Мавродиева се сигурни участници в Токио. Има още няколко атлети, които имат шансове", каза още Бонов.

 

Той не се притеснява, че върлуващият коронавирус в Азия ще попречи на провеждането на Олимпийските игри. "И преди Игрите в Рио имаше подобен проблем с вируса Зика, но за Олимпиадата отшумя. Моето мнение, че и коронаворусът ще отшуми с края на зимата", сподели Бонов.

 

 

В Студио СПРИНТ той направи обширен анализ на изминаващия сезон в зала за българските атлети и как решенето на Световната атлетика да отмени с година първенството на планетата под покрив се отразява на спортиистите.

 

Гледайте любопитния разговор с Антон Бонов в Студио СПРИНТ, а в архива на Студио СПРИНТ можете да чуете още много интервюта на спортна тема - ТУК


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата