Давид Давидов в Студио СПРИНТ: Започнахме разговори с потенциални рекламодатели във волейбола

Волейбол
Добави в Svejo
    Viasport 17/03/2020 17:05
Давид Давидов в Студио СПРИНТ: Започнахме разговори с потенциални рекламодатели във волейбола

Давид Давидов, който е съпрезидент на ВК Левски (София) заедно с Владимир Николов, бе избран за член на новия Управителен съвет на БФВолейбол. В същото време той ще отговаря и за маркетинга на федерацията.

 

„Инициативата, която стартирахме в края на октомври, се получи. Смятам, че форматът на този Управителен съвет е желаният от нас. Ще имаме възможността да направим тези промени, които заявихме през миналата година и съответно да поставим начало за по-добро, прозрачно и успешно управление на федерацията“, заяви Давид Давидов в  Студио СПРИНТ. 

 

„За мен важното бе, че този избор на УС не беше задължение, защото делегатите не гласуваха амблок и по този начин да влиза една предварително определена група от хора. Имаше възможност всеки да предложи своя номинация. Големият брой членове на Инициативния комитет за промени, които успяха да влязат в УС, е показателен за нас, като група хора, че сме били достатъчно убедителни и авторитетни за широкия кръг избиратели.“

 

„В месеците преди изборното събрание обсъждахме с Любо Ганев функциите, които близките до него хора биха могли да упражняват. С моя опит и контакти, това, което аз мога да му бъда полезен, е да съдействам в комуникацията с потенциални бъдещи рекламодатели и спомоществуватели. За да може новата структура на федерацията да работи, трябва да се осигури финансиране. Убедени сме, че имаме шансове да привлечем нови финанси.“

 

„Започнахме малко изпреварващо до водим разговори с такива хора, надявам се в тази хаотична ситуация, тези разговори да не бъдат замразени и да можем да ги продължим вече в качеството на новоизбрано ръководство. Поне седем срещи вече бяха проведени в този междинен период с рекламодатели от различни сектори, които принципно заявиха своя интерес, естествено, очаквайки да видят профила на новото ръководство и членовете на УС на БФВ“, добави още Давид Давидов.

 

Цялото интервю с Давид Давидов можете да видите във видео материала.

 

 

 

 

Абонирайте се за YouTube канала на BGsprint, където ще намерите и останалите епизоди на предаването.

 
Харесайте страницата на Студио Спринт във Фейсбук.


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари