Българските национали и треньори със специално послание към медиците у нас (видео)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 31/03/2020 15:10
Българските национали и треньори със специално послание към медиците у нас (видео)

Футболисти, треньори и членове на административните щабове на различните национални формации на България записаха специално видео съобщение към всички лекари и медицински лица, грижещи се за здравето на населението по време на епидемията от COVID-19. В клипа участие вземат точно 60 представители на българското футболно семейство, а посланието е едно: „Благодарим ви за огромните усилия!“


"В момент, в който футболът е на заден план, бих желал да отправя специално послание от името на българските национални отбори и да благодаря на лекарите и медицинските лица, които правят невъзможното и рискуват собственото си здраве, за да се грижат за нашето. Благодарности и аплодисменти за всички вас", заявява селекционерът на България „А“ Георги Дерменджиев, а колегата му от младежкия национален тим Александър Димитров добавя: "Вие сте хората, които ще ни върнат нормалния живот и футбола, без който не можем. Сега вие сте отбора, а ние сме вашите фенове! Респект и благодарности!"


"Изказвам благодарност и подкрепа към българските медици. Благодарим ви", заявява селекционерът на националния отбор за юноши до 19 години Ангел Стойков. 


"Благодарим на всички медици. Да сте живи и здрави. Аплодисменти", са думите на Йордан Петков, селекционер на България U17. 

 

"В тези трудни времена бих искала да изкажа благодарност от мое име и от името на
всички футболни хора на нашите лекари и медицински сестри, които полагат неимоверни усилия за нас. Благодарим ви", заявява Силвия Радойска, селекционер на национален отбор по футбол за момичета до 19 години.

 

"Моля, останете си вкъщи и спазвайте инструкциите на оперативния щаб. Стриктната хигиена и социалната изолация са особено важни! Подкрепете българските медици, за да можем заедно да преборим заразата", призовава лекарят на мъжкия национален отбор д-р Бисер Бочев.


Източник: БФС

 

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари