Капитанът на Арда: Трябва да се набляга на български футболисти

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 01/04/2020 14:10
Капитанът на Арда: Трябва да се набляга на български футболисти

Капитанът на Арда (Кърджали) Пламен Крумов разказа как прекарва времето си по време на изолацията. Опитният бранител също така сподели в каква насока трябва да потегли родния футбол от тук нататък. 

 

"Задължително трябва за се спазват правилата които са дадени от щаба начело с генерал Мутафчийски и като си останем вкъщи трябва да поддържаме форма макар и без топка. Аз си купих колело и въртя всеки ден като луд. Използвам момента да прекарам повече време с дъщеря ми и да усъвършенствам английскиия си език, което е много важно за всеки футболист. Знаете, фатболът стана глобален и непекъснато се налага да говориш със своите съотборници на английски", каза Крумов пред Евима Спорт.

 

"Трябва да се набляга на български футболисти и да се спре с привличането на некачествени чужденци. Трябва да се дава път на млади таланти но само ако си заслужат мястото. Не трябва да им се дава нищо даром. Спомням си, че за да стигна дотук и да бъда капитан на отбора си, съм преминал през всички нива на футбола, борил съм се навсякъде, за да добия авторитет и всички в отбора да ме уважават, така се изграждаш и като футболист, и като човек."

 

"Трябва да се залага на добри и подготвени специалисти а не на вечните легенди, които разбират от всичко, затова апелирам футболът да започне да се управлява от хора, които са подготвени в своите области, от финансисти, маркетингови специалисти, експерти, за да вървим напред", обясни още Крумов.

 

Снимка: LAP.bg

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари