Александър Александров с призив към младите волейболисти

Волейбол
Добави в Svejo
    Viasport 02/04/2020 09:00
Александър Александров с призив към младите волейболисти

Управителният съвет на Българска федерация по волейбол реши на своето заседание първенствата за подрастващи да не бъдат прекратявани. Те ще продължат, когато пандемията приключи.

 

В тази връзка новият член на управата на федерацията и председател на УС на Фондация „Играй с Развитие“, Александър Александров, коментира, че това е било едно от важните решения, взето на заседанието.

 

Александров, който ще работи именно за подпомагане развитието на детско-юношеския волейбол, предвид дългата си дарителска дейност в тази насока, отправи и едно своеобразно послание към младите волейболисти, техните треньори и родители:

 

"Подрастващите да подържат форма и да мислят за играта, защото ги чакат още турнирни битки през тази година! Хубаво е треньорите, които работят с деца, да подържат връзка с тях и да ги окуражават! Те не бива да забравят, че са спортисти и независимо от карантината трябва да имат висок дух, да се грижат за физическия си статус и най-вече да вярват, че рано или късно те отново ще играят и всичко постепенно ще се нормализира! Пазете се мили деца, бъдете здрави и се гответе за нови спортни предизвикателства и победи!"

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари