Николай Кръстев: Новият брой на СПРИНТ е капка добро настроение в сложното време (видео)

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 02/04/2020 17:15
Николай Кръстев: Новият брой на СПРИНТ е капка добро настроение в сложното време (видео)

"Новият брой на списание СПРИНТ е капка добро настроение в сложното време – заяви главният редактор Николай Кръстев в Студио Спринт. - Този брой е изключително специален за нас. Постарахме се да го направим по-лежерен, по-ведър, по-различен. Да носи емоция и основно добро настроение на читателите си. Независимо, че го направихме и издадохме много трудно, в трудни времена и сега със сигурност и ще го разпространяваме много трудно. Не само заради извънредното положение и вируса, а и поради неяснотите около разпространението на вестници и списания в цялата държава. Затова апелът ни към нашите верни читатели – потърсете този брой на СПРИНТ, купете си го, подкрепете спортното списание на България. Предстои да организираме и конкурс за най-добра читателска снимка с този брой на СПРИНТ. Наградите ще са ценни книги – биографията на Новак Джокович. Следете за условията на конкурса във фейсбука на СПРИНТ.

 

 

А този СПРИНТ наистина си заслужава да влезе в колекцията на всеки фен на изданието. За първи път брой 22 излиза с две допълнителни безплатни приложения от по 40 страници - "Бъдеще" за детско-юношески спорт и "Формула1".

 

"Организираме и доставка на списанието, както и абонамент, от редакцията – добави Николай Кръстев. - Съзнаваме, че времената са трудни. Но в същото време сме и наясно, че точно сериозни и в същото време любопитни и занимателни издания като СПРИНТ са един от добрите начини за прекарване на времето у дома."

 

"Много са интересните теми в СПРИНТ и приложенията, написани от общо 26 автори. 15 години след драматата на Иван Славков в Сингапур, довела до изваждането му от Международния олимпийски комитет, списанието се връща към всичко около този случай със спомени на очевидци и с изповедта на Христо Крушарски. Сегашният президент на футболния Локомотив (Пд) е единственият приятел, придружил Батето в Сингапур през 2005 г. в един от най-тежките мигове в живота му.

 


S Media AD прави собствен абонамент на сп. СПРИНТ. Ще получите списанието у дома след плащане на банковата ни сметка и като пишете след това на gpetrov@s-media.bg.

Нямате пощенски разходи, които са изцяло за наша сметка. При годишен абонамент спестявате 11 лева. За 6 броя заплащате 25 лв., а при поръчка на 1 брой – 5 лв. 

 

Разпространение на СПРИНТ 

Ганчо Петров, 0882-500-771

gpetrov@s-media.bg

Банкова информация

Пощенска банка АДIBAN – BG49BPBI81701605459573

BIC - BPBIBGSF

 

Абонирайте се за YouTube канала на BGsprint, където ще намерите и останалите епизоди на предаването.

 
Харесайте страницата на Студио Спринт във Фейсбук.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари