Марица се готви за подновяване на тренировките в ДЮШ

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 29/04/2020 18:05
Марица се готви за подновяване на тренировките в ДЮШ
Школата на Марица се подготвя да поднови тренировки, стана ясно от съобщение в официалната страница на клуба. Ето какво гласи то:
 
"Ръководството на “Марица” съобщава на всички деца и юноши от школата на клуба, техните родители и цялата футболна общественост, че детско-юношеската школа ще възстанови своята работа веднага, след като бъде разрешена тренировъчната дейност от компетентните органи. Очакваме момента, в който тренировъчният процес бъде възстановен с нетърпение. Предприети са мерки за подобряване на състоянието на използваните терени с цел те да бъдат в подобаващо състояние при подновяването на тренировките. Школата на “Марица” е обезпечена, както до края на този сезон, така за следващия. Клубът ще продължи да работи и по програмата за внедряване на собствени юноши в представителния мъжки състав.
Ръководството на “Марица” и треньорският екип в школата на клуба изразяват надежда, че зоналните и областните първенства при децата и юношите ще бъдат подновени и доиграни, когато ситуацията го позволява и при липсата на риск за здравето на децата. Призоваваме ЗС на БФС да не прибързва с решения, които са в ущърб на децата."

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари