Бивш играч на ЦСКА отваря футболна академия

Футбол
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 01/08/2011 14:27
Бивш играч на ЦСКА отваря футболна академия


От 6 до 10 август на терените на комплекс „Царско село” ще се проведе кастинг за деца от 6 до 17 години, които искат да посещават допълнителни футболни тренировки.

Новата академия се казва Барса Бг, а името и леко намигване към магическия футбол на испанския гранд, който задава игровата мода в последните години.

Кастингът е отворен за всички желаещи, които искат да подобрят футболните си умения. Селекцията и тренировките ще се водят от Йордан Христов. Той е бивш играч на ЦСКА от средата на 70-те години, който е натрупал солиден игрови и треньорски опит в Кипър, Австрия и ОАЕ. Именно в Дубай той е прилагал най-модерните холандски и немски футболни методики, които планира да представи и у нас.

Одобрените играчи ще водят тренировки по специален график. „За нас няма проблем, ако момчетата имат картотека в някой клуб. Ние няма да правим клуб, а ще предлагаме допълнителни тренировки за техника, тактика, кондиция – тренировки, които да развиват всички футболни качества. 

Повече информация можете да получите на телефони: 0888 13 13 04, 0878 710 813 и 0899 79 97 10 и e-mail:  barca_bg@abv.bg.

Първата тренировка е насрочена за 6 август от 10:00 часа на „Царско село”. Такаста за участие в кастинга е 8 лв. Планира се след това занимания да се водят и на игрищата от футболня комплекс в „Младост 4”.


Коментари