Откриха футболен комплекс в Сандански

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 09/08/2020 16:00
Откриха футболен комплекс в Сандански

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов и кметът на Сандански Атанас Стоянов откриха най-новото футболно съоръжение в града.

 

На разположение на младите футболисти на ФК Вихрен Сандански и учениците от спортното училище в Сандански са три маломерни терена с изкуствена настилка, които е предвидено да приемат и двубои от първенства по минифутбол.

 

В присъствието на ръководството и футболисти на ФК Вихрен и областния председател на БФС Александър Кабзималски,  кметът Стоянов връчи благодарствен плакет на Борислав Попов, като подчерта изключително ползотворното партньорство между БФС и общината и изрази благодарност за инвестицията.

 

 

Атанас Стоянов призова БФС да продължи линията на устойчиво развитие на любимия спорт, както на национално, така и на регионално ниво и изрази готовността на община Сандански да подкрепя и допринася за тази кауза. 

 

 

"Нека да не забравяме, че в Oбщина Сандански футболът винаги е бил с традиции! Убеден съм, че някъде тук сред нас стои бъдещият Стоичков, бъдещият Бербатов и всички други футболисти, които са прославяли региона и страната" насърчи младите надежди на ФК Вихрен кметът Атанас Стоянов.

 

Борислав Попов от своя страна благодари както за милите думи, така и за отличното сътрудничество с общината. Той подчерта, че не футболният съюз, а именно младите футболисти са причината за подобни инфраструктурни подобрения и разясни концепцията на БФС да изгражда подобни комплекси в цялата страна, които да бъдат ползвани пълноценно от подрастващи футболисти, които да добият умения и да се родят новите футболни звезди, които да прославят България и да радват футболните привърженици в страната. 

 

 

 

"Ние продължаваме с нашата инфраструктурна политика." заяви той. 

 

За младите футболисти имаше още един подарък под формата на нови футболни топки от БФС. 

 

Футболният комплекс в Сандански е четвъртият открит от БФС през последните месеци след проектите в Надежда, Пазарджик и Силистра.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари