Националите U18 попаднаха в домакинската група на Евроволей 2020 в Италия

Волейбол
Добави в Svejo
    BGvolleyball.com 14/08/2020 12:15
Националите U18 попаднаха в домакинската група на Евроволей 2020 в Италия
България ще се изправи срещу Италия, Турция, Белгия, Словакия и Финландия на европейското първенство по волейбол за юноши под 18 години през септември на Апенините. Жребият беше изтеглен виртуално заради пандемията от коронавируса. Предварително бяха определени водачите на двете групи. Италия води първата, а Чехия – втората.
 
Като официално летище на турнира ще бъде използвано това в Бари. Двубоите от европейското ще са в Марсиковетере и Лече. Родните представители, които са водени от Мартин Стоев, са в домакинската група 1 в малкия град Марсиковете.
 
Европейското първенство ще се проведе в периода 5 – 13 септември. Участват 12 държави, които са разделени в две групи по шест тима. Играе се всеки срещу всеки в груповата фаза. Първи четири продължават във втора фаза, последните два отпадат от по-нататъшна надпревара.
 
Българската федерация получи писмо с всички медицински изисквания. 48 часа преди влизането в Италия всички от делегацията ни трябва да са дали отрицателен PCR тест за коронавирус. Другите предупредени предварително за условията страни са Русия, Турция и Беларус.
 
 
Група 1 - Марсиковетере
 
Италия
Турция
Белгия
БЪЛГАРИЯ
Словакия
Финландия
 
Група 2 - Лече
 
Чехия
Русия
Франция
Германия
Беларус
Полша

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари