Васил Петров: След промените школата ще тръгне в правилната посока

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 05/01/2021 17:20
Васил Петров: След промените школата ще тръгне в правилната посока

Васил Петров, който заедно с Драган Стойков е начело на детско-юношеската школа на ФК Пирин, сподели пред fcpirin.com мнението си за началото на подготовката, очакванията си за новата година и назначаването на новите треньори.

 

„След промените, които новото ръководство на клуба осъществи, мисля, че нещата в школата ще тръгнат в правилната посока. Във всички отбори трябва да вдигнем нивото на представяне с 50% спрямо моментното ни състояние. Макар че в някои отбори изоставаме със селекцията, оставаме оптимисти.

 

Имаме много добри треньори, самите футболисти са на едно добро спортно-техническо ниво. Във всички отбори, с изключение на този до 19 години, очакваме нови попълнения. Това важи най-вече за по-малките групи – родените през 2009, 2008 и 2007 година.

 

Масовостта и качеството трябва да вървят ръка за ръка. Винаги има начин това да се случи. Разбира се, продължаваме да възпитаваме в децата прословутия „пирински дух“, с който сме известни в цяла България. Материалната ни база е в перфектно състояние, разполагаме с транспорт, терените са отлични, имаме подкрепа от страна на ръководството”, заяви Петров.

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари