Нено Ненов се завръща като директор на школата на Черноморец (Бургас)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 10/01/2021 10:10
Нено Ненов се завръща като директор на школата на Черноморец (Бургас)

Бившият защитник Нено Ненов се завръща на поста директор на Футболната академия на Черноморец (Бургас). За последно той беше треньор на третодивизионния Ямбол 1915, но напусна през есента и сега се връща в родния си клуб на позицията, която заемаше и преди това. 

 

"За мене не е нищо ново, тъй като съм на стадиона, на който е минала по-голямата част от живота ми. Благодарен съм на президента Радостин Кишишев и на ръководството, че са оценили работата ми при предишния ми престой и сега отново съм тук. Винаги съм казвал, че задачата ни е да изграждаме футболисти, но и достойни хора. И продължаваме в тази посока", каза Нено Ненов.


Школата на "акулите" вече започна подготовка за пролетния дял, а до няколко дни ще излезе и график за контролните срещи на отделните възрасти.

 

Завръщането на бившия бранител на Черноморец, Славия, Дунав, Спартак (Варна) и гръцките Ханя и Керкира е втората промяна в клуба в последните дни. Както е известно, клубът се раздели със Слави Костенски, който съвместяваше длъжностите старши треньор на мъжете и директор на школата. Новият наставник на Черноморец ще бъде Малин Орачев.


 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари