Какви видове спортни залози са най-популярни?

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 23/04/2021 13:00
Какви видове спортни залози са най-популярни?

Познати още от времето на Древна Елада, залозите на спортни събития безспорно са неизменна част от живота на хората, особено на феновете, които тръпнат във всяка минута от въпросната среща/мач. Хазартът определено е дейност с наглед неизчерпаеми възможности. И операторите за пореден път ни го доказват, като буквално затрупват играчите си с разнообразни опции за най-различни видове залози за спортни събития. И днес, когато пазарът е повече от богат, ние обръщаме поглед към тези спортни залози, които смело бихме нарекли първенци и любимци на потребителите.

 

На какво залагат хората?

 

Богатството от най-различни спортове ни позволява смело да заключим, че има по нещо за всекиго. Обект на залози са предимно футбол, баскетбол, волейбол, хандбал, хокей на лед, тенис, бокс/ММА. По-екстравагантни възможности, които се предлагат от букмейкърите, са залозите на виртуални спортове, както и на eSports, които безспорно имат потенциала в близкото бъдеще да са на челно място в класацията.

 

Единичните залози - любими на играчите

 

Единичните залози са най-опростената форма на залагане, затова и те са първоизточник на всичко друго, което виждаме да се предлага в хазартните компании. При тях възможните разновидности са много, но има някои, които определено си остават предпочитани от играчите:

 

- Краен резултат - това са първите във времето и най-популярни и до ден-днешен залози. Изборът на победител или на играч, който да премине в следващия кръг (напр. в тениса), невинаги е лесна задача, но пък едно е сигурно - винаги е вълнуващо и потенциалната печалба е удовлетворяваща;

 

- Пазарът на играчи също е атрактивна за потребителите опция. Да изберете  голмайстор или играч, който да получи картон по време на игра, изглежда чисто налучкване. Или пък не съвсем? Всичко зависи от вашите познания за конкретния спорт, отбор, представяния и т.н.

 

Какво друго, освен сингълите?


Наред с единичните залози, има и множествени залози, още познати като “акумулатори”, които безспорно са по-трудни за спечелване, но пък и коефициентите са значително по-високи, което ще се отрази на вашата печалба. Те изискват по-старателно проучване, за да се познае всеки от залозите.

 

Доста сходни като механизъм на акумулаторите са и системите, които трудно бихме могли да опишем в няколко изречения, тъй като те са изключително популярни сред онлайн залозите и се характеризират с различни подвидове и вариации. При тях, за разлика от множествените залози, не е задължително да познаете всичко, за да има печалба (напр. система 2 от 3, което значи, че 2 от предложенията ви трябва да са печеливши).

 

Както сами виждате, възможностите за залози в онлайн букмейкърите са повече от много. Пример за букмейкър с богато портфолио от спортни дисциплини, на които може да залагате, безспорно е един от най-големите световни букмейкъри - Bet365 (вж. повече: Efirbet подробно за спортните залози в Bet365), където печалбите чакат да бъдат спечелени.

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата