Какви са шансовете, когато играете на рулетка?

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 23/04/2021 15:15
Какви са шансовете, когато играете на рулетка?

Рулетката е позната на хората под различни форми от векове насам и днес, след дългата си еволюция и след развитието, което е претърпяла, тя е една от най-любимите игри на всички почитатели на хазарта. Вероятността да спечелите зависи от това къде и какъв тип рулетка играете, като обикновено в Европа числата са 37 (от 0 до 36), а в САЩ - 38 (има двойна нула). 0 е в зелен сектор, а всички останали числа са наредени в последователен или произволен ред в черно и червено. Като подвид на европейската рулетка се отличава френската, а има и такъв формат, който се играе с две топчета.

 

Разбира се, ако сте решили, че искате да си пробвате късмета, то цялата тази информация не ви е задължително необходима. Но добрата подготовка определено не бива да се подценява, тъй като тя покачва вашия шанс за печалба, независимо дали сте избрали да играете онлайн, или в казино.

 

Наръчник за играчи - какво трябва да знаете за рулетката?

 

Онлайн рулетката придобива все по-голяма популярност сред играчите, тъй като това да играете от дома си ви позволява да минимализирате разсейващи и стресиращи фактори като шума и присъствието на други хора. Нещо повече, интернет пространството ни дава възможност да избираме сред различни разновидности на тази добре позната игра. Обикновено топчето се хвърля в обратната посока на тази, на която се върти колелото.

 

Залози се приемат, както преди да се завърти топчето, така и след това, докато крупието обяви, че залозите са приключили. Печеливш е този, който е познал числото, на което топчето е спряло. И тук логичният въпрос, който вълнува повечето играчи, е: “Какви залози могат да се правят при играта на рулетка?”.

 

Потребителите могат да залагат на цвят, като в този случай за целите на вашата печалба няма значение в кой конкретен сектор ще попадне топчето. Подобен тип залози с по-голям процент на печалба (около 50%) са залозите на четни или нечетни числа, на малки или големи числа (напр. от 1 до 18 или от 19 до 36), на съседни числа, на дузини и т.н., които, както става ясно, обхващат по-голяма група от възможности. За различните комбинации се дава различен коефициент, като логично най-голям е този при познаване на едно конкретно число. Рулетката има “външна” и “вътрешна” секция, като във всяка от тях са допустими различни видове залози.

 

С времето и с покачващия се интерес към рулетката са наложени различни системи за игра, всяко от които има своите предимства, но най-важното, което всеки играч трябва да запомни е, че в основата си тази игра, като всяка друга хазартна дейност, е направена преди всичко за забавление.

 

Ако искате да изпробвате всичко научено тук, то възползвайте от безплатна рулетка от Силентбет и приложете своите умения, които безспорно ще се усъвършенстват с времето. Ако се чудите какво представлява безплатната рулетка, това, което трябва да знаете е, че при нея не играете с реални пари, а с виртуални такива, което ограничава възможността за сериозна загуба, която да се отрази на вашия бюджет.

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата