Combо Мания - какво са акумулаторните залози

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 09/06/2021 10:00
Combо Мания - какво са акумулаторните залози

Акумулаторните залози са вид залози, които се превръщат в истинска притегателна сила както за начинаещите, така и за напредналите играчи. Нещо повече някои букмейкъри дори подобаващо стимулират своите потребители да поставят именно такива залози. Малко след като се осведомите кои са актуалните бонуси в Bwin, ще видите, че сред тях има и бонус за акумулаторен залог. Но преди това е важно да разясним как точно се поставят такъв тип спортни прогнози.

 

Какво представлява акумулаторният залог?


В буквален превод от английски език, в родината на който на практика се намират повечето големи букмейкъри и откъдето се появяват и повечето съвременни бонуси, акумулатор не се свързва с автомобилната част, а с думата „натрупвам“. Точно чрез натрупване се прави и този вид залози. В акумулатора играчът има за задача да избере няколко спортни събития, на които да направи своите залози. Целта е техните коефициенти да се съберат, за да се получи един по-добър коефициенти по сравнение с този, ако залагате по отделно на всеки от мачовете. С други думи, акумулаторният залог е множествен залог. Той съчетава няколко залога. А основната му функция и причина толкова много хората да го харесват е, че с минимална сума да спечелите повече пари от обикновено. В тази връзка, подобни залози са често правени в сферата на футболните събития, където обикновено програмата е най-богата и пъстра, съответно и потребителите могат да избират между повече интересни и любопитни мачове, на които да заложат.

 

Къде е уловката? Е, да може да се каже, че има такава, но не го възприемайте за измама или нещо подобно. По-скоро при акумулаторния залог следва да правите своите прогнози с повишено внимание. Причината е, че всяка една грешка, тоест всяка една грешно направена прогноза ви струва целият залог. Ако се провалите дори само в една прогноза на някоя то селекциите в множествения залог, той става автоматично загубен. Ето защо много експерти твърдят, че акумулаторните залози са по-скоро подходящи за по-опитните. Това обаче не спира мнозина от начинаещите в спортните залози да опитват късмета си с този тип начин на залагане, а също така и да вземат бонусите, свързани с множествени залози. Защото има и такива!

 

Какво представлява Combo манията като вид бонус?


Това е вид бонус, който срещаме в редица букмейкъри, в това число и в действащия с официален лиценз у нас Bwin. При този бонус е замесен така разясненият акумулаторен залог. Всеки ден букмейкърът избира конкретни мачове и селекции, които са с повишени коефициенти. Когато ги включите в своите акумулаторни залози, коефициентите се покачват още повече, отколкото те биха се покачили само ако ги играете в множествен залог. Крайният резултат е доста по-голяма печалба при евентуална правилна прогноза от ваша страна. Преглеждайте ежедневните Combi залози на сайта, ще се убедите, че избираните селекции са както за мачове с по-ниска гледаемост и популярност, така и сблъсъци между големи фаворити в отделните лиги. От букмейкъра не се ограничават в едно първенство – било то национално, или клубно. Тук ще намерите Combi залози и от испанското, и от италианското първенство, но също така и от Английската висша лига, а понякога дори и от Шампионската лига.

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата