Слушалките, които променят спорта на открито

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 10/06/2021 11:50
Слушалките, които променят спорта на открито

Едва ли има човек, който да обича тренировките, но да ги изпълнява без да използва слушалки. Освен като изолатор от външната среда, музиката играе ролята и на мотиватор при спорта – чувствате се много по-заредени с енергия в моментите, в които любима ваша песен звучи в ушите ви.  Разбира се, не всички слушалки са подходящи за спортуващите сред вас. Тренировките са пряко свързани с постоянни движения, което означава, че слушалките трябва да бъдат стабилни в ушите ви, без да се притеснявате, че могат да паднат например. На пазара в момента има огромен избор от слушалки, а в този списък ние ще споделим с вас тези, които смятаме за най-добри и сме сигурни, че ще откриете правилния продукт за вас именно тук.

  

1. Слушалки JBL - FREEX, TWS

 

JBL е популярен бранд, който винаги е предлагал качество на клиентите си. Слушалките са направени така, че да не мърдат от ушите ви. Това е възможно, благодарение на тапичките, които вървят заедно със слушалките. Освен това, те са безжични, което ще улесни тренировката ви, а ръцете ви няма да се оплитат в кабели, докато тичате или вдигате тежести. Слушалките предоставят и възможност за телефонни разговори, така че няма да се налага да прекъсвате действието си, за да говорите – ръцете ви ще бъдат напълно свободни през цялото време. Комплектът включва и зарядна станция, позволяваща презареждане на вградените батерии на слушалките. След това можете да слушате музика до 20 часа, което е повече от чудесно.

 


2.  Canyon - TWS-1

 

Също като гореспоменатите, слушалките на Canyon са безжични и удобни. Разполагат с вграден микрофон, което ги прави още по-удобни за тези, които са активни не само докато спортуват, но и по принцип. Чудесна функция на тези слушалки е възможността за поддръжка на гласов асистент – можете да смените песента или да се обадите на някого, без дори да вадите телефона от джоба си. Слушалките имат и IPX4 индекс за защита, така че спокойно да ги ползвате, докато тичате или пък изненадващо завали, а вие сте навън. 

 


3.  Lenovo - HT30, TWS

 

Lenovo е сред водещите брандове в момента, така че със сигурност сте чували за техните продукти и знаете за качеството, което предлагат. Lenovo HT30 са безжични слушалки, които са леки, удобни за всяко ухо и лесни за употреба. Подходящи са за слушане на музика по време на тренировка, за гледане на филми или пък за разговори. С тях можете да бъдете сигурни, тъй като разполагат с до 20 часа живот на батерията, което е повече от достатъчно, за да свършите всичко, което сте планирали.

 


4.  Skullcandy - Jib Wireless

 

Както вече стана ясно, най-удобното слушане на музика не само по време на тренировка, а и по принцип, е безжичното. Със слушалките на Skullcandy ще разберете наистина колко е комфортно то, а дългият живот на батерията, вграденият микрофон и бутона за контролиране на музиката ще ви накарат да ги носите навсякъде със себе си, а не само когато спортувате. С тях свободата на контролиране на музиката е водеща – всичко се случва с един клик и без нито един заплетен кабел. Удобна функция на слушалките е известяването за намаляване на батерията. 

 

5.  Cellularline Sport Bounce AQL

 

Cellularine Sport Bounce AQL са едни от най-леките слушалки, които можете да откриете на пазара в момента. Освен това, те са In-ear слушалки, което прави захватът им стабилен, така че в никакъв случай те да не паднат от ушите ви, независимо от дейността, която изпълнявате. Тапичките на слушалките разполагат със звукоизолираща капсула, заради която околният шум ще бъде намален до минимум – в ушите ви ще звучи само кристалният звук от любимата ви песен. Най-хубавото е, че слушалките имат IPX4 сертификат, който е гаранция за това, че те няма да прекъснат работата си при досег с пот или дъжд.

 

6.  JLab - GO Air, TWS

 

JLab е компания, която знае как да задоволява клиентите си. Слушалките GO Air са най-малките, произвеждани от тях досега, а кутийката е по-тънка, но с по-силен магнит, така че да бъдете сигурни за тяхната безопасност, докато ги носите в джоба или багажа си, без да ги ползвате. Слушалките разполагат с повече от 20 часа общо време за възпроизвеждане, както и със сензорни контроли и двойно свързване. Заради това слушалките могат да бъдат ползвани както заедно, така и независимо една от друга. В момента, в който ги извадите от кутията, те вече автоматично са свързани с вашето устройство – не се налага да губите време за свързване, за да се насладите на любимите песни по време на тренировка.

 


7.  Edifier TWS2

 

Завършваме списъка с последния чифт слушалки, който предлага свобода, позволяваща движение без каквито и да било пречки. Безжичните слушалки на Edifier осигуряват чист звук, както и лесно сдвояване с устройствата, които използвате. Заради новия Bluetooth 5.0 стандарт скоростта на свързване е два пъти по-бърза, а обхватът е четири пъти по-голям. Слушалките могат да предоставят както стерео, така и моно сигнал – можете да слушате музика и да говорите едновременно. Ако имате проблеми със слуха с едното ухо, то тези слушалки са най-добрият вариант за вас.

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата