Левски-Раковски откри нов хибриден терен

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 21/07/2021 09:30
Левски-Раковски откри нов хибриден терен

Детско-юношеската школа на ФК Левски-Раковски продължава да се развива. Във вторник на базата в жк "Иван Вазов" бе открит нов хибриден терен.


На събитието присъстваха Константин Папазов, Стефан Аладжов, Ангел Станков, Добромир Жечев, Георги Цветков, Вили Вуцов, Николай Митов, както и посланикът на Германия Н.Пр. Кристоф Айххорн.


Легендите Добромир Жечев и Георги Цветков прерязаха лентата по откриването, а моментът е повече от сантиментален за тях, предвид факта, че те са на този терен от първия ден на своите славни кариери. Носителят на Златна топка Христо Стоичков отправи специален видео поздрав, загърбвайки клубните пристрастия.


"Прекрасен терен. За първи път тук се прави подобен тип иновативен терен. Тук имаме страхотни таланти, но трябва да има и съвременни условия. В основата е материалната база. Имаме около 300 деца. Доста от тях показват завидни качества. В този терен има здравината на изкуствения, но отгоре е тревата, която косим и поливаме. Важно е за здравето на децата. Благодаря за подкрепата от нашите приятели. Мисията ни е ние, които сме постигнали мечтите си е децата също да постигнат техните. Благодаря на всички институции - на ММС, БФС, МВР... Това е само началото! Имаме много идеи", заяви директорът на клуба Станислав Ангелов.


Източник: sportal.bg

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари