Колко са успешни 100-процентовите футболни прогнози?

Футбол
Добави в Svejo
    03/08/2021 15:45
Колко са успешни 100-процентовите футболни прогнози?

Днес много сайтове обещават на феновете на футболни залози 100-процентови футболни прогнози. Тоест прогнози със 100-процентова успеваемост и гаранция за успех. Такива обаче просто няма. Някои смятат, че това са математическите футболни прогнози, други не.

 

Всъщност статистиката сочи, че точно този тип 100% успешни прогнози, в повечето случаи имат едва 75% успеваемост, макар че и това далеч не е зле.

 

Затова най-важното за залагащите е да излизат с положителен баланс от залозите си в дългосрочен план, а не да търсят еднократно „големия удар“ с едно залагане.

 

Футболът е един от спортовете, при които нищо не се знае със сигурност до последния момент. Това е динамична игра с множество обрати, при която изненадите се редуват една след друга и до последния съдийски сигнал е възможно мачът да се обърне на 180.

 

Според данни на букмейкърите, повече от 75 на 100 от залагащите са на загуба погледнато дългосрочно и едва 15 на сто печелят добри пари от залозите си, докато 10 на 100 печелят регулярно малки суми.

 

Можем ли все пак да спечелим от своя залог?

 

Не е тайна, че въпреки всичко, от онлайн залози на футбол, може да печелите добре, стига да се осланяте на правилните прогнози и на късмета си. Още повече, че напоследък много букмейкъри дават нови възможности в това отношение, като предоставят на феновете достъп до статистически данни от рода на броя корнери, картони, голове, тъчове, ъглови удари, дузпи и различни комбинации, които осигуряват по-добри коефициенти при точна прогноза на две или на повече събития в един мач.

 

Това обаче не е достатъчно, за да успеете. Какво да правим?

 

- Първо, прилагайте някоя от доказаните стратегии за залагане на футбол. Ако залагате безразборно, често ще правите непростими грешки и ще се разделите с парите си. Ако пък залагате на непознати пазари, лиги и отбори, печалбата ви в дългосрочен план също е несигурна. За да сте печеливш играч на пазара на онлайн залаганията, е добре да използвате някоя доказана и опитвана успешно стратегия.

 

- Второ, старайте се да поставяте залозите си предимно на познати отбори, лиги и турнири. Не се осланяйте само на интуиция, но и на познания.

 

- Фокусирайте се само върху няколко първенства, които познавате и които имате възможността да следите отблизо. Търсете новини и статистически данни за тях, разучете отборите и състоянието на играчите, наличието на наказани или контузени футболисти, състоянието на треньорския щаб. Колкото по-малко турнири и лиги следите, толкова по-вероятно е да направите успешни залози на тях.

 

- Следете прогнозите, но и статистиките. С тях ще познавате формата на отборите и играчите, ще сте запознати с целите и амбициите им, със силните и слабите им страни като гости и домакини. Не е без значение и да сте наясно с това кое е фаворит и кой аутсайдер в срещата, защото това понякога има огромно значение.

 

- Не залагайте на дерби мачове. Подобни залози на срещи с висок адреналин и много очаквания често са неуспешни. В подобни мачове често играта е далеч от футбола, а залага на тънките сметки, често е груба и трудно предвидима, а формата на отборите не е от толкова голямо значение, за разлика от политиката им и техните цели.

 

- Търсете стандартни пазари и не се изкушавайте от разнообразните предложения на различните букмейкъри, които предлагат най-разнообразни изкушаващи видове опции за залагане.

 

- Не се изкушавайте от най-високите коефициенти. Те често подвеждат и ако по тази причина примерно заложите на аутсайдера, за да спечелите много пари наведнъж, победата ви е меко казано съмнителна. Подобни рискове най-често са неоправдани и ще загубите пари.

 

- Бъдете внимателни при залагане на живо. То изисква светкавична реакция и бързи решения, а малцина се справят с това. И тук статистиката, класиранията и резултатите от предишните срещи са много важни, за да реагирате бързо и точно когато стане време за залог, защото в коефициентите се променят буквално за секунди.

 

- Не залагайте на отборите, които са имали мачове през седмицата, защото това е натоварване, което не е по силите на всеки тим и лесно може да се подведете. Отбор, който си е починал, безспорно е по-добрият избор.

 

- Изберете точния букмейкър. Дори да разчитате на 100-процентови футболни прогнози, операторът, при който залагате парите си, е от голямо значение. Насочете се към букмейкър с добри първоначални оферти и интересни бонуси.

 

Важно е да се придържате към основните правила за безопасност в хазартните забавления. Не се потдавайте на емоции и залагайте разумно!

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата