Viasport.bg продължава мисията си да популяризира четенето сред младите

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 22/11/2021 15:15
Viasport.bg продължава мисията си да популяризира четенето сред младите

Viasport.bg продължава една от постоянните си мисии - да популяризира книгите и четенето, особено сред младите хора. Затова продължава и възможността да си закупите интересни заглавия чрез нашия сайт. Купувайки книгите, ще помогнете и за оцеляването на сайта, тъй като приходите ще се превърнат в дарение за него.

 

Книгите, които можете да закупите, като изпратите имейл на office@bgbasket.com, са:

 

Първия алманах на българския баскетбол „Баскетболът – играта на личностите”.

 

В него е събрана цялата история на баскетбола ни, с десетки хиляди резултати и имена, многобройни снимки, истории, интервюта и всичко, свързано с успехите и историческото развитие на спорта у нас. Цената на двата тома на алманаха е общо 30 лева.

 

 

Книгата на легендата на българския баскетбол Георги Панов "Благодаря ти, баскетбол!" може да бъде закупена на специална цена от 6 лева. Коричната цена на баскетболните истории на Гецата е 9.90 лева.

 

 

Методическото ръководство за баскетбол 3х3 на доц. д-р Спас Ставрев - ръководител на катедра "Физическо възпитание и спорт" в УНСС можете да закупите на цена 8.90 лв.

 

 

 

Книгата "Да избереш точната диета" на д-р Джудит Родригес е налична срещу цена от 15 лв.

 

 

Занимателната книжка с най-новите пъзели на Менса също е сред заглавията, с които разполагаме. Цената ѝ е 14.50 лв.

 

 

Предлагаме и книгата от поредицата "Непознатата история" - "В преследване на златото" на Джордж Тейбър, разказваща за това как нацистите са разграбили златните запаси на Европа. Цената ѝ е 15 лв.

 

 

 

Историята на Чарлс Ролс - съосноваел на "Ролс Ройс" би заинтригувала не само автомобилните любители. Тя може да бъде поръчана за 15 лв.

 

 

И не на последно място - книгата за легендарния Дрийм Тийм на САЩ, също може да бъде поръчана чрез Viasport.bg. Всяка поръчка ще бъде изпратена по куриер за сметка на купувача.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата