Юлия Стоянова: Баскетболът е една голяма магия и никога няма да се откажа от него

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 12/01/2022 16:00
Юлия Стоянова: Баскетболът е една голяма магия и никога няма да се откажа от него

Юлия Стоянова стана първият носител на приза „Баскетболен вдъхновител“. Той бе учреден от Тодор Иванов на името на легендата Спас Натов, който си отиде внезапно миналата година. Стоянова бе отличена за дългогодишната си работа с подрастващите, като получи приза по време на церемонията по връчване на наградите на Viasport.bg за Най-добър млад спортист. Ето и какво сподели тя за наградата:

 

„Много благодаря за уважението към мен. Разплакахте ме. Моят живот е спорт. Безкрайно обичам баскетбола. Всичко съм правила за децата безкористно и докато съм жива, ще бъда пак в залата.

 

Искам всички деца да бъдат в залите, само че условията не са подходящи. Трябва да се направят зали и съблекални, които да привличат младото ни поколение. Децата са ни прекрасни, чисти, искрени и искащи да играят. Трябва обаче да има условия, да има с какво да ги привлечем да влязат в залите.

 

Баскетболът е една голяма магия и никога няма да се откажа от него. Старая се с каквото мога да запалвам децата.

 

Благодаря отново на организаторите. Това е едно чудесно начинание вече десет години. Браво на Тошко Иванов, който винаги е с нас в баскетболните зали и винаги е съпричастен към всичко, което става. Надявам се нещата да вървят към добро.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари