"Декатлон" отваря врати след два дни

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 27/08/2013 19:25
"Декатлон" отваря врати след два дни

Най-новият магазин за спортни стоки у нас – „Декатлон”, ще бъде открит официално на 29 август (четвъртък). По този повод днес в самия магазин бе дадена специална пресконференция, на която присъстваха мениджърът на „Декатлон” за България Алекс Джоло (интервю с него четете ТУК и ТУК), управителят на първия магазин Максим Бодри и Десислава Николова - отговаряща за бизнес комуникациите на „Декатлон”. Компанията предлага продукти за 70 вида спорт, включително за най-популярните като футбол, баскетбол, лека атлетика, тенис, волейбол и др. Представителите на медиите получиха възможност не само да разгледат новия магазин, но и да си закупят нещо от него, тъй като касите бяха отворени специално за тях. Първата покупка от магазин на „Декатлон” в България бе направена от човек на BGbasket.com.


По-долу вижте част от изказването на Джоло и Бодри на пресконференцията:

 Алекс Джоло, мениджър на „Декатлон” за България: "Декатлон е част от търговската група Оксилан. Ние сме спортно дружество и всички наши съдружници са спортни хора. Нашата цел е проста и ясна - искаме ползите от спорта да са достъпни за всички, тъй като за нас спорта носи много важни стойности - помага за добро здраве, за интегрирането в живота, а също така помага и за развиването на чувството за екипност. Ние в нашите екипи работим по тези стойности и ги предоставяме на нашите клиенти всеки ден.

 Мрежата на групата Оксилан се разделя на две основни направления - първото е за създаването на високо технологични и иновативни продукти с нашите марки в различните видове спорт. В нашата група имаме втория най-голям център за изследователска дейност и развитие в Европа, в който работят повече от 50 изследователи. Към момента имаме 20 марки спортни стоки и 8 марки към компонентите. Всяка година откриваме над 50 нови иновативни продукта. Всяка година разработваме 3500 нови продукта.


Второто направление на дружеството е продаването на тези продукти в нашите магазини на възможно най-ниски цени. Към днешна дата ние имаме повече от 700 магазина в 18 различни държави и винаги нашата цел е тези продукти да се продават на най-ниските цени за съответните държави. Единствената ни цел е да предоставим възможно най-добрата услуга на нашите клиенти", коментира италианецът.

 


Максим Бодри, управител на магазина: "Много се гордея, че сме събрали този екип. Този ден е много специален за нас, защото откриването на първи магазин в дадена държава винаги е много специален момент. Нашите магазини са, за да отговарят на две основни цели - първата е да предоставим на клиентите си един удобен магазин. Много е важно достъпът да е лесен и затова избрахме това място на Околовръстния път. Също така имаме 300 паркинг места, за да могат клиентите ни да паркират лесно. Много ясно са посочени и офертите, които дават възможност на клиентите да се оборудват добре и по-лесно.

 

Втората цел е да предложим един гостоприемен магазин. Бихме искали да организираме много спортни събития, за да дадем шанс на клиентите ни да практикуват различни спортове. Отвън имаме и игрище, което дава възможност на клиентите ни да практикуват различни спортове. Всяка седмица нашите сътрудници ще дават на клиентите да ползват нови иновативни продукти."

 

 

Вижте кадри от представянето на магазина

 

 

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


-----

Заповядайте в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com
Коментари