Терените, които могат да съживят футбола в София

Терените, които могат да съживят футбола в София

17.06.2011 | 19:01
В последно време много хора се упражняват по темата футболни стадиони, но нашата цел е да ви покажем, че истинският проблем е със спортните терени. Стадионите са безмислени, когато на тях няма зрители, защото клубовете нямат добри футболисти, а играчите се създават именно на терените. Целта ни е да ви покажем няколко забравени или запуснати спортни бази, които могат да реанимират футбола и леката атлетика в София.
Вече и Габрово има голям терен с изкуствена трева

Вече и Габрово има голям терен с изкуствена трева

22.05.2011 | 22:00
За мнозина, габровци са скръндзи и шегобийци, но в следващите редове ще се убедите, че те са способни да инвестират повече от 500 000 лв., за да направят от едно изоставено сгуриено игрище чудесен футболен терен, който може да съживи спорта в целия регион. Предлагаме ви репортажа на колегите от сайта sport-gabrovo.com.

14-годишна отправя ново предизвикателство във ветроходството

09.08.2010 | 19:47

Ново предизвикателство във ветроходството отправи тези дни 14-годишната холандка Лора Декер, която ще се опита да подобри световния рекорд за най-млад мореплавател, обиколил света самостоятелно и без чужда помощ със своята яхта.
Така на практика лудата надпревара за солови изяви, обзела дъщерите на известни фамилии яхтсмени, продължава, а доказването коя девойка е най-малката успяла пътешественичка, върви с пълна сила.

Смесване на стиловете при моделиране на тялото

Смесване на стиловете при моделиране на тялото

22.04.2010 | 20:36
Във времето на динамични промени, когато хората търсят все нови и нови пътища към усъвършенстване, традиционните техники за физическа активност също търпят своето развитие. Далече в историята останаха традиционните за по-възрастните стилове за движение като аеробика, каланетика и динамичната форма на тренировки.

„Чрез спорта – не на насилието”, казват в аеробиката

12.03.2010 | 19:28

След успешното протичане на първия аеробик фест 2009, в който участваха над 100 мъже и жени на различна възраст, Съюзът по аеробика съвместно със Столична Община организира за втори път Аеробик фест под надслов „Чрез спорта – Не на насилието”, който ще се състои на 20 март (събота) от 11,00 ч. в зала „Универсиада” в София.

Ученици спортуват безплатно в „Дема”

Ученици спортуват безплатно в „Дема”

20.01.2010 | 11:55
От понеделник вече е в ход 13-месечната програма на Спортен клуб „Дема” по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Проектът „Многостранното физическо развитие – път към цялостното изграждане на личността” е финансиран от Европейския социален фонд „Да направим училището привлекателно за младите хора”.

Betway